17 Aralık 2010 Cuma

Trabzonspor - K.D.Ç. Karabükspor Maç Öncesi

İki haftadır başladığımız gibi baskılı başlayacağımızı düşünüyorum bu maça da. Erken bir gol bulmamız da mümkün yine. Ama sonrasındaki oyun bizleri memnun etmeyen bir oyundu. Bu kez maçın tamamında oyuna hakim bir Trabzonspor izleyebiliriz umarım.

Eksiklerimiz var hem de çok önemli 3 oyuncu. Colman'ın yokluğu pres gücümüzde baya azalmaya yol açacaktır. Jaja'nın ise iki haftadır ruhen sahada olduğunu söyleyemeyiz ama çok önemli bir eksik tabi. Sağ bekimizi de Serkan'sız ilk kez izleyeceğiz bu sezon. Barış Ataş ne kadar doldurabilecek boşluğunu onu da görmemiz için iyi bir fırsat aslında.

Sağ bekte geçen sezon bir maçta o mevkide oynayan Engin de düşünülebilir mi diye düşünüyorum. Hücum anlamında herkesi doyuran bir performans sergilemişti. Defansif olarak ise iş düşmemişti pek.

Zafer Yelen de bu maçta şans bulabilir yedekten gelerek. Oynamaya ilk kez bu kadar yaklaştı Zafer. Umarım oyuna girer de biz de görürüz dünya gözüyle bir resmi maçta şu çocuğu. İlk geldiği sezonda hazırlık maçlarında beğenmiştim. Bir görsek sahada, kritik bir gol atsa, yeni bir alternatif daha kazansak güzel olur.

Alanzinho'nun bu akşamki performansı önemli. İyi oynamak zorunda bu maçta. Alternatifi de yok eksikler nedeniyle. Geçen sezonun ikinci yarısındaki performansını gösterebilse yeterli olur.

Hiç yorum yok: